Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Smallegade 38b
2000 Frederiksberg

70 11 24 07

shutterstock_131412230.jpg

Opkøb, salg og vurdering af dødsbo

Hos Begravelses Service kan vi bistå med vurdering af dødsbo samt salg og opkøb af et dødsbo. Vi har flere års erfaring og tilbyder professionel rådgivning

Salg, opkøb og vurdering af dødsbo

Begravelses Service tilbyder at formidle opkøb og salg af dødsbo. Dette betyder at Begravelses Service kontakter en partnerrådgiver i det lokalområde, hvor afdødes bolig ligger. Begravelses Service har partnere over hele landet og har derfor et grundigt kendskab til opkøb af dødsbo, salg af dødsbo samt vurdering af dødsbo.

Du kan altid, på lige fod med det tilbud du modtager fra Begravelses Service , indhente en dødsbo vurdering fra egen mægler, således at vi sikrer, at du er tryg ved den virksomhed, der skal formidle vurdering, salg og opkøb af dødsbo.

De udgifter, der er i forbindelse med salg og opkøb af dødsbo går igennem afdødes bo, og du har således ikke økonomiske udlæg i forbindelse med salg af et dødsbo. Provenu samt udgifter i forbindelse med salg og opkøb af dødsbo indgår i det regnskab, der udarbejdes af Begravelses Service i forbindelse med afslutning af dødsboet. Alle udgifter vedr. salget fradrages på samme måde som begravelsesudgifter, den samlede formue, inden der beregnes arveafgift og arven fordeles og udbetales til arvingerne.

Opkøb af dødsbo

I de tilfælde, hvor der findes noget i dødsboet af værdi, samarbejder vi med flere opkøbere. Vores partner til køb af dødsbo har et stort netværk af butikker i Europa og Asien, således at du er sikret den optimale pris. Inden en rydning af dødsbo foretages en besigtigelse og værdisætning af effekterne i samarbejde med dig. Afregningen for disse ting foretages i forbindelse med, at den samlede tømning af dødsbo opgøres.

Tilbud på dødsbobehandling

Hvis du er i tvivl om behandling af et dødsbo, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 31 10 10 82 - eller du kan du skrive via kontaktformularen ved at klikke på mail-ikonet øverst på siden.