Priser for bedemand og begravelse
- Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg tale med jer inden jeg bestiller en begravelse?

Ja - Du kan altid kontakte Begravelses Service og få en snak om det forløb du står foran. Du får i denne forbindelse et uforpligtende tilbud på de samlede udgifter, samt overblik over hvilke tilskud du kan forvente. Vi døgnservice alle dage og du kan ringe til os på 70 11 24 07.

Er der andre udgifter end til bedemanden?

Ja, der er udover de nævnte priser på denne hjemmeside udgifter til for eksempel; kremering og gravsted. Disse priser varierer fra kommune til kommune. BSE Begravelse oplyser altid disse priser på prisoverslaget.

Kan jeg få støtte til udgifterne i forbindelse med begravelsen?

Der er forskellige tilskudsmuligheder i forbindelse med en begravelse. Den bedst kendte er “begravelseshjælp”, som udbetales fra Udbetaling Danmark. Herudover kan der være en række andre støttemulighed og indtægter til dødsboet. BSE BEGRAVELSE hjælper dig naturligvis med at søge disse ordninger.

Er der forskellige priser afhængig af om afdøde var medlem af Folkekirken eller ej?

Hos BSE BEGRAVELSE er udgifterne de samme, uanset om afdøde var medlem af Folkekirken eller ej. Kommunale ydelser, som for eksempel kremering og leje af kapel er ligeledes ens. Kommunale kirkegårde skelner ikke på medlem/ikke-medlem. Kirkegårde, der er drevet af en lokal kirke, kan have højere takster for et gravsted, såfremt afdøde ikke var medlem af Folkekirken.

Er det dyrere at købe blomster og gravsten igennem BSE Begravelse?

Vi har gode aftaler med en række kvalitetsleverandører. Vi er ikke et fordyrende led, når du vælger at købe ydelser igennem os.

Er BSE Begravelse dyrere end andre bedemænd?

Nej, vi har muligheder fra det helt enkle til mere kostelige begravelser. Vi hjælper dig altid med lave begravelsen inden for den omkostningsramme, der passer dig.

Kan begravelsen blive dyrere end først antaget?

Nej, ikke når du vælger os. Vi giver dig altid et skrifteligt prisoverslag, når vi ved hvilken begravelse vi skal arrangere for dig.

Er BSE Begravelse et trygt valg?

Vi bestræber os altid på at hjælpe dig bedst muligt, i forhold til dine behov ved begravelsen. Alle familier har forskellige behov. Vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme jer - uanset din omkostningsramme.

BSE Begravelser har fulgt retningslinjerne i den europæiske kvalitetsstandard (DS/EN15017) siden 2007. Vi samler trådene for dig i forløbet og sørger for alle praktiske opgave og planlægning, således, at du kan fokusere på netop det, der er vigtigt for dig.

Kan jeg selv løse nogle af opgaverne omkring begravelsen?

Ja, du kan selv udføre mange af opgaverne. Vi giver dig gerne råd om hvordan du skal gribe det an.

Skal jeg indrykke en annonce i avisen?

Du vælger selv om der skal indrykkes en annonce i avis eller ugeblad. Vi laver en gratis digital dødsannonce på voresmindesider.dk til dig, når du indrykker en annonce i en avis. Denne annonce er søgbar og indeholder alle vigtige informationer om dødsfaldet og begravelsen. Du kan dele annoncen med venner og familie via email og sociale medier. Du kan også vælge kun at indrykke en digital dødsannonce - den koster 395 kr.. En annonce i et uge- /dagblad koster mellem 1000-4500 kr.

Hvornår skal jeg betale begravelsesregningen?

Normalt sender vi dig faktura indenfor en uge efter begravelsen. Herefter har du 8 dage til at betale. Hvis du vælger at vi skal hjælpe dig med behandling af dødsboet efter begravelsen, søger vi betaling via dødsboet og ansøger offentlige tilskud. Du får på den måde kredit i hele behandlingsperioden og skal først betale en evt. restsaldo, når vi afslutter boets behandling ved skifteretten.

Kan begravelsesregningen betales fra afdødes konto?

Mange banker i Danmark tilbyder at betale begravelsesfakturaen inden dødsboet er opgjort. Det betyder, at du kan sende fakturaen til afdødes bank og bede dem betale inden for fristen. Dette forudsætter, at der er dækning for fakturaen på afdødes konto. På denne måde skal du ikke selv lægge ud begravelsesudgifterne.

Kan jeg få henstand på betaling af fakturaen?

Ja, hvis du bestiller bobehandling hos os, opnår du automatisk kredit på betaling, indtil boet er afsluttet. Du kan også træffe en aftale om betalingshenstand eller en afdragsaftale. Vi hjælper dig naturligvis med at ansøge begravelseshjælpen i denne forbindelse.

Hvad er jeres rente ved henstand af betaling eller afdragsaftale?

Renten er 0,67% pr. påbegyndt måned.