Har du udfyldt ”Min Sidste Vilje”?

Vi skal alle dø…  Og uanset om vores død indtræffer ventet eller uventet, begynder en ny hverdag for de pårørende, vi efterlader os.

For at denne svære periode ikke skal starte med, at de efterladte skal have spekulationer om, hvilke tanker vi selv har gjort os om, hvad der skal ske efter vores død, har alle mulighed for at udfylde dokumentet ”Min sidste vilje”. (Min sidste vilje dokument refereres også til, som min sidste vilje skema eller min sidste vilje blanket.)

Med Min Sidste Vilje, får du lejlighed til at videregive nogle af de tanker, du har gjort dig om din afsked med denne jord. For på den måde at vise hensyn til dine efterladte, og sikre, at de ikke er i tvivl om dine ønsker ved begravelsen. Det kan derfor være en god idé at få udfyldt og gemt Min Sidste Vilje.

Uanset om I har talt åbent om døden i familien, er det altid en støtte for de efterladte at vide, at de beslutninger der bliver taget, er i overensstemmelse med dine egne ønsker.

Du skal være opmærksom på, at det ofte ikke er nok, at dine ønsker omkring begravelsen er indføjet i dit testamente. Dette skyldes at testamentet ofte først bliver åbnet efter begravelsen/bisættelsen har fundet sted. Det er derfor vigtigt, at et Min sidste vilje dokument ligger et sted, hvor det vil blive fundet inden begravelsen/bisættelsen. Læg for eksempel min sidste vilje dokumentet sammen med dine personlige papirer, når du har udfyldt og underskrevet det.

Hos Begravelses Service betragter vi Min sidste vilje dokumentet som den afdødes tilkendegivelse af, hvordan forløbet efter døden skal være, og ikke som en tilkendegivelse af, at det skal udføres af en bestemt bedemand eller en bestemt bedemandsforretning. De efterladte kan derfor henvende sig hos Begravelses Service uanset, hvor et Min sidste vilje dokument med afdødes sidste ønsker er kommet fra, ligesom dine efterladte kan vælge den bedemandsforretning de ønsker at benytte, når du bruger vores formular.

Du kan få udleveret et Min sidste vilje dokument i vores forretninger, eller du kan skrive til os og bestille dokumentet.

Du kan også downloade "Min sidste vilje" her. Dokument kan udfyldes på computer og udskrives eller gemmes som fil. Hvis du du gemmer Min Sidste Vilje” som en fil, har du mulighed for at rette i dokumentet løbende. Du har ligeledes mulighed for at dele filen med din familie, via f.eks. E-mail


Navn *
Navn
Antal eksemplarer af "Min Sidste Vilje"

Bestil “Min Sidste Vilje”