Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Smallegade 38b
2000 Frederiksberg

70 11 24 07

shutterstock_186964970.jpg

Få hjælp og assistance ved dødsfald i udlandet

Er et nært familiemedlems død indtruffet i udlandet, så kan Begravelses Service hjælpe. Vi har flere års erfaring med dødsfald i udlandet.

Få hjælp og assistance ved dødsfald i udlandet

Post mortem repatriation - Evercare International

Begravelses Service kan hjælpe uanset om et dødsfald sker i Danmark eller i udlandet.

Er et familiemedlems død indtruffet i udlandet er det vigtigt, at de pårørende, allerede fra starten, får professionel assistance. Begravelses Service hjælper med at skaffe overblikket, det nødvendige papirarbejde, muligheder for transport, valg af transportform, hvad der skal ske når afdøde ankommer til Danmark, samt mange øvrige formelle opgaver når et familiemedlems død sker i udlandet.

Et dødsfald er altid en trist og følelsesladet begivenhed, men sker et dødsfald i udlandet, er der tit ekstra bekymringer samt yderligere foranstaltninger, der skal tages stilling til.

Ved dødsfald i udlandet er det først og fremmest vigtigt at have tegnet en rejseforsikring, der dækker hjemtransporten i dette tilfælde. Hjemtransporten af afdøde er altså kun gratis, hvis man er dækket i sådan en situation gennem ens rejseforsikring. Hvis man ikke er, er det derimod de pårørende eller dødsboet, der står for betalingen af hjemtransporten. Er en pårørende død i udlandet kan Begravelses Service hjælpe med arrangering af transporten. Begravelses Service hjælper dig ligeledes med at afdække økonomien og ansøger de relevante tilskudsmuligheder og forsikringer.

I det tilfælde, hvor afdøde skal transporteres til udlandet, har Begravelses Service et bredt netværk, og samarbejder med landets ambassader. Dette sikrer, at transporten kan ske hurtigt, sikkert og frem for alt med respekt for de traditioner, du som pårørende måtte have.

Begravelses Service har mange års erfaring med transport i forbindelse med dødsfald i udlandet og vi forestå de fleste typer af transport hurtigt og professionelt, når et familiemedlems død opstår i udlandet.

Vi har altid en medarbejder med ansvar for udenlandstransporter parat i vores døgnservice.