Hjælp ved dødsfald

Når vi mister en person tæt på, sker der mange ting i vores liv. Tiden lige efter dødsfald er præget af sorg og savn. Der opstår mange spørgsmål, ligesom der er en række praktiske opgaver, du som pårørende skal tage stilling til på forholdsvis kort tid.

For mange mennesker er det rigtige, at få noget hjælp til de mange opgaver, der melder sig. Vi hjælper dig med planlægningen og forberedelsen af den kommende begravelse med fokus på dine indiviudelle ønsker og behov. Vi har lang erfaring og et indgående lokalkendskab, så vi kan

Begravelses Service er et professionelt team af medarbejdere med mange års erfaring i at hjælpe pårørende ved dødsfald. Vi har den ro og det overblik, du måske mangler lige nu. Vi oplever ofte henvendelser omkring, hvad man gør ved dødsfald og vi har mange års erfaring med at tage hånd om både den afdødes og de pårørendes ønsker og behov.

Afhængig af, hvad der passer dig bedst, vil vi efterfølgende holde et møde hjemme hos dig eller på et af vores kontorer. Her vil vi give os god tid til at informere dig grundigt om den hjælp og de serviceydelser, vi leverer og om, hvilke opgaver du evt. selv kan løse ved dødsfald. Samtidig opstiller vi en økonomisk oversigt over udgifter og tilskudsmuligheder.

Hvis vi sammen vurderer, at du og din familie ved dødsfald har brug for krisehjælp, kan vi kontakte en dygtig krisepsykolog, og hjælpe dig med at søge om økonomisk tilskud til denne hos din læge.

Huskeliste ved dødsfald

Ved dødsfald er der en række praktiske ting, der skal tages stilling til. Hos Begravelses Service oplever vi tit kunder, der efterspørger hvad man gør ved dødsfald. Derfor kan du her finde en overskuelig huskeliste, som du kan anvende, hvis du er usikker på, hvad man gør ved dødsfald. En huskeliste ved dødsfald bør bruges, som en vejledende liste. Kontakt Begravelses Service, og så hjælper vi dig og sørger for at intet bliver glemt.


Bekendtgørelse af lov om begravelse og ligbrænding.

Du kan læse hele bekendtgørelsen i retsplejeloven her