Flemming Madsen | ceremonileder

 

Jeg har været gift med Ane, som leder Livsceremonier, siden 1992. Derfor undlader jeg at gentage, hvad Ane så fint beskriver under sin omtale. Vi har sammen været igennem et liv, som har budt på mange lejligheder til at arrangere vores egne ceremonier for familie og venner, både navngivning, nonfirmationer, bryllupper og begravelser.

Grundlæggende har jeg en stor respekt for åndelighed og religiøsitet. Der er ting i livet, som ikke kan forklares med vort logiske og rationelle sprog. Oplevelser og begivenheder, som er så stærke, at de må betragtes med undrende ydmyghed; hvor kommer den kraft fra? Så jeg accepterer, at der er ting i livet som er større end det, som jeg kan forklare med ord og analyse.

Jeg er vokset op i et arbejderklassehjem i Odense og har ingen formel uddannelse, andet end livets skole. Først halvdel af mit liv havde jeg musikken som omdrejningspunkt, enten som udøvende eller organisator i musikbranchen. Med tiden rykkede jeg mere og mere over i erhvervslivet, hvor jeg har været med til at etablere og drive en del kulturelle netværk og organisationer gennem mit eget firma Kultur og Kommunikation. De sidste fem år har jeg været chefudvikler i ’Gate 21, hvor jeg arbejdede med strategisk byudvikling og Living Labs, Big Data og Smart City mm. Jeg er netop blevet selvstændig igen og er associeret partner i Quercus-Group, som arbejder med bæredygtig byudvikling over hele jorden.

Men ved siden af det arbejde, holder jeg meget af at være ceremonileder i vores fælles firma, Livsceremonier. Gennem mit arbejde både som musiker og konsulent er jeg vant til at arrangere og lede vigtige begivenheder, og tale for mange mennesker. Den kompetence er vigtig som ceremonileder, hvor vi har ansvaret for, at ceremonien forløber helt fuldstændig som aftalt og helst mere til. Jeg kan desuden akkompagnere på guitar, hvis der er behov for det. 

  

 

Skriv til Flemming