Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Smallegade 38b
2000 Frederiksberg

70 11 24 07

_K8A1977.jpg

Kistepynt og kistedekoration af både urne og kister

Begravelses Service hjælper dig med at finde den helt rigtige kistepynt og rådgiver i forhold til kistedekoration til begravelse og bisættelse.

Kistepynt og kistedekoration

Blomster og kistedekoration leveres af vores trofaste og dygtige gartneri St. Godthaabs Blomster. Alle dekorationer bindes samme dag og leveres til begravelsen eller bisættelsen af Begravelses Service. Bedemanden sørger for bestilling og modtagelse af blomster og kistepynt til begravelsen. Nedenstående billeder er eksempler på kistedekoration og kistepynt.

Blomsterdekorationer til begravelser og bisættelser

Du har frit valg omkring blomstervalget ved både begravelser og bisættelser. Typisk bliver der lavet en kistedekoration til at lægge på kisten. I forbindelse med kistedekoration og kistepynt kan Begravelses Service hjælpe dig med at vælge og bestille. I gamle dage ansås farven gul som falskhedens farve, hvilket er grunden til, at nogle mennesker, i dag stadig vælger at undgå denne farve i forbindelse med kistepynt og kistedekoration. Vi har dog se utallige smukke eksempler, hvor gult benyttes i dekorationen og mener således ikke at du som pårørende bør lægge under denne gamle ”skrøne”.