Bedemand på Østerbro i København
Kontakt os hele døgnet

Vores bedemand på Østerbro i København kan kontaktes på vagttelefonen, hele døgnet rundt - også i weekend og helligdage.
Du kan derfor altid få kontakt med en bedemand på Østerbro og omegn hvis du har behov for akut hjælp eller gerne vil aftale et møde om planlægning af begravelse.

 
 

Bedemanden i København Ø (Østerbro)

Hvis du har brug for hjælp fra en bedemand i forbindelse med et dødsfald, kan en af vores dygtige bedemænd altid hjælpe dig.

Vores lokale bedemand på Østerbro har et stor kendskab til København og omegn og kan hjælpe dig med de mange praktiske opgaver i forbindelse med afhentning af afdøde, planlægning af begravelsen og hjælp til forløbet ved skifteretten efter begravelsen.

Vi kan arrangere begravelse eller bisættelse for dig uanset om det skal foregå fra en af Københavns kirker

Herudover er der mulighed for at benytte et af de smukke kapeller i København eller omegn

Garnisions Kirkegårdskapel

Holmens kirkegårdskapel

Søndre kapel, Bispebjerg kirkegård

Vestre kapel, Vester Kirkegård

Søndermarkens kapel, Søndermarken kirkegård Frederiksberg

Hvis I gerne vil holde begravelsen uden kirke (borgerlig bisættelse/begravelse) kan vores dygtige ceremoniledere lede jer trygt og personligt igennem afskedsceremonien.

Læs om begravelse uden kirke kirke her

Vores bedemand kan komme på hjemmebesøg hos dig i forbindelse med planlægning af begravelsen/bisættelsen. Ved dette møde gennemgår du sammen med bedemanden hele forløbet omkring begravelsen bisættelsen. Du kan også vælge at planlægge forløbet sammen med en bedemand via telefon og vores onlinesystem. Du bliver stadig assisteret af den samme bedemand igennem hele forløbet, ligesom vi er til stede på dagen for bisættelsen/begravelsen og hjælper jeg igennem dagen.

Bedemanden sørger altid får at du får et komplet økonomisk overblik over alle udgifter og tilskud ved dødsfaldet.

Ved din samtale med bedemanden vælger du kiste, urne og kistedekoration, ligesom vi arrangerer gravsted eller askespredning. Har i valgt et gravsted med plads til gravsten indhenter vi tilbud på gravsten fra en lokal stenhugger.

Såfremt at du/afdøde har ønsket en direkte kremering (Når der ikke skal være en ceremoni i forbindelse med dødsfaldet), hjælper din bedemand med at arrangere en dette forløb, hvor urnen efterfølges nedsættes i gravsted (ukendt eller kendt), eller der arrangeres en askespredning.

Kvalitet og tryghed er højeste parametre for vores bedemænd og vi er altid helt åbne for at høre vores pårørendes oplevelse hos og inviterer derfor altid til at anmelde forløbet hos os via trustpilot.dk.

Har du spørgsmål i forbindelse med besøg på vores site eller ved et dødsfald, kan du altid skrive til en bedemand via vores messenger nede i hjørnet.


Begravelses Service - Østerbro
H.C. Lumbyes Gade 14
2100 København Ø
Telefon 70 11 24 07

Begravelses Service - Østerbro
Bryggervangen 61
2100 København Ø
Telefon 70 11 24 07