Bedemand på Nørrebro i København
Kontakt os hele døgnet

Du kan tale med en bedemand på Nørrebro, lige når du har brug for det.
Vores bedemand på Nørrebro har døgnservice
- også i weekend og helligdage.


Kontakt os ved dødsfald, hvis afdøde skal hentes,
eller hvis du gerne vil aftale et møde om begravelse eller bisættelse.

 
 

Bedemanden i København N (Nørrebro)

Når du har brug for assistance fra en bedemand efter et dødsfald, er vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Vores bedemand på Nørrebro har et indgående kendskab til København N og omegn og hjælper dig med planlægning og de mange praktiske opgaver i forbindelse med et dødsfald. Udover planlægning af begravelsen kan vi hjælpe dig med forløbet ved skifteretten efter begravelsen.

Bedemanden hjælper med arrangere begravelsen eller bisættelsen for dig uanset om det skal foregå fra en af Københavns kirker eller i et kapel.


Begravelse og bisættelse fra kirke på Nørrebro

Der er mange smukke og unikke kirker på Nørrebro hvor I holde afskedsceremonien for afdøde - vores bedemand, hjælper med arrangere begravelsen eller bisættelsen fra kirken


Begravelse og bisættelse fra kapel på Nørrebro

Herudover er der mulighed for at benytte et af de smukke kapeller i København eller omegn

Garnisions Kirkegårdskapel

Holmens kirkegårdskapel

Søndre kapel, Bispebjerg kirkegård

Vestre kapel, Vester Kirkegård

Søndermarkens kapel, Søndermarken kirkegård Frederiksberg

Hvis I gerne vil holde begravelsen uden kirke (borgerlig bisættelse/begravelse/afskedsceremoni) leder vores dygtige ceremoniledere trygt og personligt igennem afskedsceremonien.

Du kan læse om begravelse uden kirke kirke her

Vores bedemand kommer gerne på hjemmebesøg hos dig i forbindelse med planlægning af begravelsen/bisættelsen. Du kan også besøge et af vores kontorer i København eller din bedemand kan planlægge forløbet for dog online. Ved mødet gennemgår du sammen med din bedemand hele forløbet omkring begravelsen eller bisættelsen. Du bliver altid stadig assisteret af den samme bedemand igennem hele forløbet, ligesom vi er til stede på dagen for bisættelsen/begravelsen og hjælper jer igennem dagen.

Vores bedemand sørger får, at du har et komplet økonomisk overblik over alle udgifter og tilskud ved dødsfaldet.

Ved din samtale med vores bedemand får du lejlighed til at vælge kiste, urne og kistedekoration, ligesom vi arrangerer gravsted eller askespredning. Vælger I et gravsted med plads til gravsten indhenter vi tilbud på gravsten fra vores stenhugger.

Såfremt at du/afdøde har ønsket, at der ikke skal være en ceremoni i forbindelse med dødsfaldet (direkte kremering), hjælper bedemanden med at arrangere dette forløb, hvor urnen efterfølges kan nedsættes i gravsted (ukendt eller kendt), eller der arrangeres en askespredning.

Kvalitet og tryghed er højeste parametre for vores bedemænd og vi vil altid gerne høre om jer som pårørendes oplevelse hos os og inviterer derfor altid til at anmelde forløbet hos os via trustpilot.dk.

Har du spørgsmål i forbindelse med besøg på vores site eller ved et dødsfald, kan du skrive en besked til vores bedemand via messenger nede i hjørnet.