Velkommen til Begravelses Service i Kgs. Lyngby.
- Den lokale bedemand i Lyngby, Bagsværd, Buddinge og Søborg.

 
 

Din bedemand i Lyngby er Begravelses Service

Står du i en situation, hvor du har mistet en af dine kære, står Begravelses Service parat til at hjælpe dig i hele Lyngby Taarbæk Kommune døgnet rundt. Uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet, har Begravelses Service altid en bedemand klar, som du kan træffe på telefon 70 11 24 07. Den vagthavende bedemand kører hele døgnet, og vi står derfor altid klar til at assistere, når et dødsfald finder sted.

Hos Begravelses Service dækker vi hele Lyngby Taarbæk Kommune, hvilket vil sige Lyngby, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Virum, Lundtofte, Hjortekær og Taarbæk, hvilket dækker over godt 39 kvadratkilometer. Lyngby Taarbæk Kommune har ca. 54.500 indbyggere, og sidste år fandt der 555 bisættelser sted, hvor Begravelses Service var en af de foretrukne begravelsesrådgivere til at hjælpe og rådgive i situationen.

Udover hjælp til planlægning af selve begravelsen, tilbyder Begravelses Service også rådgivning indenfor dødsbobehandling i Lyngby Taarbæk Kommune, så du er sikret kyndig vejledning og assistance i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente

Alle Begravelses Services bedemandsforretninger er kvalitetscertificeret (DS EN15017) ved Dansk Standard - din garanti for kvalitet og personlig service.

 

Ring mig op...

Udfyld formularen med din kontaktinformation og du vil blive kontaktet af en bedemand fra Lyngby inden for 1 time.


 

Afdelinger - Begravelses Service

Frederiksberg

Smallegade 38b
2000 Frederiksberg

Hellerup

Bernstorffsvej 13a
2900 Hellerup

København

Fælledvej 5
2200 København N

Vestegnen

Valhøjs Alle 190a
2610 Rødovre

Amager

Højdevej 52
2300 København S

Sydsjælland

Egebjergvej 19
4800 Nykøbing F

Gladsaxe

Krogshøjvej 203
2880 Bagsværd