Velkommen til Begravelses Service i København
- Den lokale bedemand på Broerne og i City.

 
 

Dødsfald? Kontakt din bedemand i København/Storkøbenhavn

I forbindelse med at vi har fået 2 bedemænd, der kan servicere Østerbro og Nørrebro hele døgnet, har vi lukket vores lokale kontor på Fælledvej 5, 2200 Købehavn N.

Du kan derfor stadig træffe os hele døgnet, hvis du har brug for en bedemand på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Købehavn K (City), Christians Havn, Islands Brygge og resten af Amager, herunder, Tårnby og Kastrup.

Du kan ringe til en bedemand døgnet rundt i København på

Døgnservice 70 11 24 07
 

Du er også velkommen til udfylde kontaktformularen på denne side - Så vil du blive kontaktet af en bedemand fra Begravelses Service.

Bedemand København - i forbindelse med et dødsfald, kan du komme i kontakt med en bedemand i København døgnet rundt på telefon 70 11 24 07. Vores bedemænd kan hjælpe dig med planlægningen af en begravelse eller bisættelse efter et dødsfald.

En bedemand fra Begravelses Service i København står klar til at hjælpe døgnet rundt, uanset om dødsfaldet er sket på privat bopæl, på plejehjem eller på hospitalet.

Ved dødsfald kan du kontakte vores nærmeste lokale bedemand København direkte på vores personlige døgnservice på telefon 70 11 24 07. Den vagthavende bedemand kører hele døgnet i hele København. Vi kan derfor altid assistere, hvis der er sket et dødsfald i hjemmet.

Vores lokale bedemandsforretning på Højdevej 52, 2300 København S står til rådighed, hvis du oplever et dødsfald i København/Storkøbenhavn. Vores 2 bedemænd med adresse i Købehavn Ø står ligeledes til rådighed døgnet rundt.

Vi kan altid møde dig på din adresse derhjemme, på plejehjemmet eller lave aftalerne via telefon og online.

Professionel bedemandsservice ved dødsfald i København

Alle vores bedemandsforretninger i København er kvalitetscertificeret, hvilket er din garanti for kvalitet og personlig service, når du har brug for hjælp ved et dødsfald.

Bedemanden hos Begravelses Service hjælper dig med planlægningen af selve begravelsen og varetager alle praktiske opgaver i forhold til dødsfald. Herudover har Begravelses Service sin egen afdeling for dødsbobehandling i København, således at du kan få kyndig vejledning og assistance i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Tag kontakt til din bedemand København.


 

 

Ring mig op...

Udfyld formularen med din kontaktinformation og du vil blive kontaktet af en bedemand fra København inden for 1 time.


 

Afdelinger - Begravelses Service

Frederiksberg

Smallegade 38b
2000 Frederiksberg

Hellerup

Bernstorffsvej 13a
2900 Hellerup

København

Fælledvej 5
2200 København N

Vestegnen

Valhøjs Alle 190a
2610 Rødovre

Amager

Højdevej 52
2300 København S

Sydsjælland

Egebjergvej 19
4800 Nykøbing F

Gladsaxe

Krogshøjvej 203
2880 Bagsværd