Velkommen til Begravelses Service i København
- Den lokale bedemand på Broerne og i City.
Døgnservice 70 11 24 07


 

 

Dødsfald? Kontakt din bedemand i København/Storkøbenhavn

Begravelses Service har flere lokale kontorer i København og omegn.

Du kan derfor stadig træffe os hele døgnet, hvis du har brug for en bedemand på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Købehavn K (City), Christians Havn, Islands Brygge og resten af Amager, herunder, Tårnby og Kastrup.

Du kan ringe til en bedemand døgnet rundt i København på

Døgnservice 70 11 24 07
 

Du er også velkommen til udfylde kontaktformularen på denne side - Så vil du blive kontaktet af en bedemand fra Begravelses Service.

Bedemand København - i forbindelse med et dødsfald, kan du komme i kontakt med en bedemand i København døgnet rundt på telefon 70 11 24 07. Vores bedemænd kan hjælpe dig med planlægningen af en begravelse eller bisættelse efter et dødsfald.

En bedemand fra Begravelses Service i København står klar til at hjælpe døgnet rundt, uanset om dødsfaldet er sket på privat bopæl, på plejehjem eller på hospitalet.

Ved dødsfald kan du kontakte vores nærmeste lokale bedemand København direkte på vores personlige døgnservice på telefon 70 11 24 07. Den vagthavende bedemand kører hele døgnet i hele København. Vi kan derfor altid assistere, hvis der er sket et dødsfald i hjemmet.

Vores lokale bedemandsforretning på Højdevej 52, 2300 København S står til rådighed, hvis du oplever et dødsfald i København/Storkøbenhavn. Vores 2 bedemænd med adresse i Købehavn Ø står ligeledes til rådighed døgnet rundt.

Vi kan altid møde dig på din adresse derhjemme, på plejehjemmet eller lave aftalerne via telefon og online.

Professionel bedemandsservice ved dødsfald i København

Alle vores bedemandsforretninger i København er kvalitetscertificeret, hvilket er din garanti for kvalitet og personlig service, når du har brug for hjælp ved et dødsfald.

Bedemanden hos Begravelses Service hjælper dig med planlægningen af selve begravelsen og varetager alle praktiske opgaver i forhold til dødsfald. Herudover har Begravelses Service sin egen afdeling for dødsbobehandling i København, således at du kan få kyndig vejledning og assistance i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Tag kontakt til din bedemand København.


 

 

Ring mig op...

Udfyld formularen med din kontaktinformation og du vil blive kontaktet af en bedemand fra København inden for 1 time.


Kontorer i København

H.C. Lumbyes Gade 14, 2100 København Ø

Bryggervangen 61, 2100 Købehavn Ø

Højdevej 52, 2300 København S

Smallegade 38, 2000 Frederiksberg

Vores lokale bedemænd i København betjener hele København og omegn i forbindelse med begravelse og bisættelse. Du kan altid træffe en bedemand ved at ringe til vores døgnservice på 70 11 24 07