Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Smallegade 38b
2000 Frederiksberg

70 11 24 07

web splash 2.jpg

Bedemand i Hvidovre

Står du i en situation, hvor du har mistet en af dine kære i Hvidovre Kommune, så står Begravelses Service parat til at hjælpe dig døgnet rundt

VELKOMMEN TIL DIN BEGRAVELSES SERVICE I HVIDOVRE

- DEN LOKALE BEDEMAND I HVIDOVRE

Står du i en situation, hvor du har mistet en af dine kære i Hvidovre Kommune, så står Begravelses Service parat til at hjælpe dig døgnet rundt, uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet. Begravelses Service har altid en bedemand klar, som du kan træffe på telefon 70 11 24 07. Den vagthavende bedemand kører hele døgnet, og vi står derfor altid klar til at assistere, når et dødsfald finder sted.

Hos Begravelses Service dækker vi hele Hvidovre Kommune og omegn, hvilket dækker over hele 23 kvadratkilometer, når det kommer til planlægning af begravelse og rådgivning indenfor dødsbobehandling. Hvidovre Kommune er et populært sted at bo og har et folketal på over 52.000. Sidste år fandt der over 475 bisættelser sted, hvor Begravelses Service blev brugt som en af de foretrukne begravelsesrådgivere til at hjælpe og rådgive i situationen.

Med Begravelses Service er du er sikret kyndig vejledning og assistance hele vejen igennem. Vi er et professionelt team af medarbejdere med mange års erfaring i at hjælpe pårørende i vanskelige situationer som denne, og vi har den ro og det overblik, du måske mangler lige nu.

Alle Begravelses Services bedemandsforretninger er kvalitetscertificeret (DS EN15017) ved Dansk Standard - din garanti for kvalitet og personlig service.

Kontakt Begravelses Service døgnet rundt på telefon 70 11 24 07.


Kontakt mig vedr. planlægning af begravelse

 
Find alle vore afdelingers adresser og medarbejdere her.

Find alle vore afdelingers adresser og medarbejdere her.