Velkommen til Begravelses Service Herlev
- Den lokale bedemand i Herlev og omegn. 
 

Din lokale bedemand i Herlev er Begravelses Service

Har du bopæl i Herlev Kommune, og har mistet en af dine kære, så står Begravelses Service parat til at hjælpe dig døgnet rundt, uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet. Begravelses Service har altid en bedemand klar, som du kan træffe på telefon 70 11 24 07. Den vagthavende bedemand kører hele døgnet, og vi står derfor altid klar til at assistere, når et dødsfald finder sted.

Hos Begravelses Service dækker vi hele Herlev Kommune og omegn, hvilket dækker over godt 28.000 indbyggere. Herlev Kommune er en kommune, hvor størstedelen af indbyggerne er mellem 65 - 79 år, og sidste år fandt der over 300 bisættelser sted, hvor Begravelses Service var en af de foretrukne begravelsesrådgivere til at hjælpe og rådgive i den svære situation.

Udover hjælp til planlægning af selve begravelsen, tilbyder Begravelses Service også rådgivning indenfor dødsbobehandling i hele Herlev Kommune, hvilket sikrer dig kyndig vejledning og assistance hele processen igennem.

Alle Begravelses Services bedemandsforretninger er kvalitetscertificeret (DS EN15017) ved Dansk Standard - din garanti for kvalitet og personlig service.

 

Ring mig op...

Udfyld formularen med din kontaktinformation og du vil blive kontaktet af en bedemand fra Herlev inden for 1 time.