Velkommen til Begravelses Service i Hellerup
- Den lokale bedemand i Gentofte kommune.

 

Hellerup Begravelsesforretning
Bernstorffsvej 13
2900 Hellerup
Telefon 70 11 24 07 

Begravelses Service – din lokale bedemand Hellerup

- DEN LOKALE BEDEMAND HELLERUP

Hellerup Begravelsesforretning - Lokal bedemand i Gentofte kommune

Bedemand Hellerup - bor du i Gentofte Kommune, og står du i en situation, hvor du har mistet en af dine kære, så står Begravelses Service parat til at hjælpe dig døgnet rundt - uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet. Begravelses Service har altid en bedemand klar i Hellerup, som du kan træffe døgnet rundt på telefon 70 11 24 07, og som står klar til at assistere, når et dødsfald finder sted.

Hos Begravelses Service dækker vi hele Gentofte Kommune, dvs. du kan få hjælp fra en bedemand i Hellerup, Dyssegård, Gentofte, Jægersborg, Klampenborg, Skovshoved, Ordrup, Charlottenlund og Vangede.

Begravelses Services bedemænd hjælper og rådgiver dig omkring planlægningen af begravelse efter et dødsfald. Vi er et professionelt team af medarbejdere med mange års erfaring i at hjælpe pårørende i vanskelige situationer som denne, og vi har den ro og det overblik, du måske mangler lige nu. Kontakt en Begravelses Service bedemand Hellerup

Udover hjælp til planlægning af selve begravelsen, tilbyder Begravelses Service også rådgivning indenfor dødsbobehandling i Gentofte Kommune, så du er sikret kyndig vejledning og assistance hele veen igennem.

Gentofte Kommune har et indbyggertal på ca. 74.300, og de sidste 10 år er der gennemsnitligt fundet 845 bisættelser sted om året, hvoraf Begravelses Service har været blandt de foretrukne begravelsesrådgivere i situationen.


Ring mig op

Udfyld navn og telefon. Så bliver du kontaktet af en bedemand fra Gentofte kommune inden for 1 time.