Velkommen til Begravelses Service i Gladsaxe.
- Den lokale bedemand i Bagsværd, Buddinge og Søborg.
Døgnservice 70 11 24 07


 

Din bedemand i Søborg og Bagsværd er
Begravelses Service

 

Krogshøjvej 203
2880 Bagsværd

Bedemand - Carsten Mandalay.

Du kan altid ringe og aftale en tid til et møde med en bedemand uden for kontoret normale åbningstid.

Bedemand Søborg og Bagsværd - har du bopæl i Gladsaxe Kommune, herunder Bagsværd, Buddinge og Søborg, så kan du kontakte en bedemand fra Begravelses Service ved et dødsfald. Begravelses Service står parat til at hjælpe dig døgnet rundt, uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet. Er du i tvivl om, hvad en bedemand kan hjælpe med, kan du læse mere om vores services her.

Begravelses Service har altid en bedemand klar i Søborg og Bagsværd, som du kan træffe på telefon 70 11 24 07.

Den vagthavende bedemand i Søborg og Bagsværd kører hele døgnet, og vi står derfor altid klar til at assistere, når et dødsfald finder sted.

Hos Begravelses Service dækker vi hele Gladsaxe Kommune og omegn, hvilket dækker over godt 68.000 indbyggere. Sidste år fandt der over 400 begravelser og bisættelser sted, hvor Begravelses Service var en af de foretrukne begravelsesrådgivere til at hjælpe og rådgive i den svære situation. Tag kontakt til en bedemand fra Begravelses Service i Søborg eller Bagsværd.

Udover hjælp til planlægning af selve begravelsen, tilbyder Begravelses Service også rådgivning indenfor dødsbobehandling i hele Gladsaxe Kommune, hvilket sikrer dig kyndig vejledning og assistance hele processen igennem.

Bedemandsforretningerne fra Begravelses Service er kvalitetscertificeret - personlig service og høj kvalitet.

 

Ring mig op...

Udfyld formularen med din kontaktinformation og du vil blive kontaktet af en bedemand fra Gladaxe inden for 1 time.