Kontakt en lokal bedemand fra Gentofte hele døgnet

Eller book et gratis og uforpligtende møde med os

Velkommen til Begravelses Service i Gentofte

Overblik i en uvant situation - Begravelses Service i Gentofte er mere end en bedemand.

Når et menneske dør, ændres livet for alle omkring personen. For dig, der står allernærmest er forandringen størst.

Udover den nyfundne situation du finder dig selv i efter et dødsfald, opstår der en række praktiske opgaver som du skal tage stilling til på meget kort tid.

Det er er ikke kun afskeden med afdøde, der skal arrangeres, men i lige så høj grad de mange ting, der skal ordnes efter begravelsen.

“Vi mener, at det er vigtigt, at du som pårørende får et overblik over hele forløbet omkring et dødsfald, allerede ved første møde med Begravelses Service”

Du kan altid træffe en bedemand hos Begravelses Service forbindelse med et dødsfald. Vi vil altid gerne svare på din spørgsmål og rådgive dig om hvordan du kommer i gang med forløbet omkring bisættelsen. Det er altid ganske uforpligtende at kontakte os. Såfremt du vælger at vi skal hjælpe dig i forløbet, sørger vi altid for at du har et komplet overblik - både over det kommende og forløb og de samlede udgifter til bisættelsen eller begravelsen.

BSE Begravelse er mere en bare end bedemand! Vi hjælper dig igennem hele processen omkring dødsfaldet - lige fra det praktiske i at  afdøde skal hentes efter dødsfaldet, planlægning af begravelsen/bisættelsen (afskedsceremonien),  gravsted eller askespredning.

Altså alle de opgaver en bedemand normalt hjælper med i forbindelse med et dødsfald.

Men herudover kan BSE Begravelse hjælpe dig igennem forløbet efter begravelsen.

Hos BSE Begravelse har vi vores egen dedikerede juridiske afdeling - BSE Bobehandling. Vi har speciale i bobehandling, arv og skifteret. Vi kan derfor assistere dig med de mange opgaver, der kommer efter begravelsen/bisættelsen, når afdødes bo skal afsluttes.

Du kan læse mere om behandling af dødsboet her

Begravelses Service Gentofte
Bernstorffsvej 13
2900 Hellerup
Telefon 70 11 24 07

Personligt, trygt og lokalt i Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Vangede og Ordrup 
 
Hellerup Begravelsesforretning - Lokal bedemand i Gentofte kommune

Bedemand Hellerup - bor du i Gentofte Kommune, og står du i en situation, hvor du har mistet en af dine kære, så står Begravelses Service parat til at hjælpe dig døgnet rundt - uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet. Begravelses Service har altid en bedemand klar i Hellerup, som du kan træffe døgnet rundt på telefon 70 11 24 07, og som står klar til at assistere, når et dødsfald finder sted.

Hos Begravelses Service dækker vi hele Gentofte Kommune, dvs. du kan få hjælp fra en bedemand i Hellerup, Dyssegård, Gentofte, Jægersborg, Klampenborg, Skovshoved, Ordrup, Charlottenlund og Vangede.

Begravelses Services bedemænd hjælper og rådgiver dig omkring planlægningen af begravelse efter et dødsfald. Vi er et professionelt team af medarbejdere med mange års erfaring i at hjælpe pårørende i vanskelige situationer som denne, og vi har den ro og det overblik, du måske mangler lige nu. Kontakt en Begravelses Service bedemand Hellerup

Udover hjælp til planlægning af selve begravelsen, tilbyder Begravelses Service også rådgivning indenfor dødsbobehandling i Gentofte Kommune, så du er sikret kyndig vejledning og assistance hele veen igennem.

Gentofte Kommune har et indbyggertal på ca. 74.300, og de sidste 10 år er der gennemsnitligt fundet 845 bisættelser sted om året, hvoraf Begravelses Service har været blandt de foretrukne begravelsesrådgivere i situationen.


Ring mig op

Udfyld navn og telefon. Så bliver du kontaktet af en bedemand fra Gentofte kommune inden for 1 time.