Velkommen til Begravelses Service
- Amagers lokale bedemand
Døgnservice 70 11 24 07

Sundby, Bryggen, Christianshavn, Kastrup og DragørHjælp ved dødsfald

Når vi mister en person tæt på, sker der mange ting i vores liv. Tiden lige efter dødsfald er præget af sorg og savn. Der opstår mange spørgsmål, ligesom der opstår en række praktiske opgaver, du som pårørende skal tage stilling til på forholdsvis kort tid.

For mange mennesker er det rigtig at få noget hjælp til de mange opgaver der melder sig. Vi hjælper dig med planlægningen og forberedelsen af den kommende begravelse med fokus på dine indiviudelle ønsker og behov. Vi har lang erfaring og et indgående lokalkendskab, så vi kan hjælpe dig bedst muligt til at træffe de rigtige valg i forbindelse med hvordan begravelsen skal planlægges.


Begravelses Service - den lokale bedemand på Amager

Højdevej 52
København S

Du kan altid ringe og aftale en tid til et møde.

Du kan træffe vores bedemand på Amager døgnet rundt på telefon 70 11 24 07. Vore bedemænd kan hjælpe og rådgive dig omkring planlægningen af begravelse eller bisættelse efter et dødsfald.

Vores lokale bedemandsforretning på Højdevej 52 (overfor Sundby kirkegård) betjener Sundby, Kastrup og Dragør. Vi kan naturligvis også møde dig derhjemme. 

Vores bedemand Amager kan hjælpe dig døgnet rundt, uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet. 

Vores vagthavende bedemand kører hele døgnet og vi kan derfor også assistere, hvis et dødsfald er sket i hjemmet. 

Alle Begravelses Service’s bedemandsforretninger er kvalitetscertificeret - din garanti for kvalitet. 

En bedemand fra Begravelses Service kan assistere og hjælpe dig med planlægning begravelse og bisættelse. Er du interesseret i at vide, hvad vi ellers hjælper med, kan du læse mere her. Begravelses Service har egen dødsbobehandlingsafdeling, og kan tilbyde dig kyndig vejledning og assistance i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente.

En begravelse eller bisættelse kan planlægges i kirken eller på et af kirkegårdskapellerne på eller uden for Amager. Tag kontakt til din lokale bedemand på Amager.