Kontakt mig

Hvis du ønsker en uforpligtende snak med en bedemand eller rådgiver fra Begravelses Service, kan du udfylde formularen til højre hvorefter du vil blive kontaktet. Vi bestræber os på at kontakte dig samme dag vi modtager beskeden. Såfremt du har brug for at tale med en bedemand med det samme, kan du kontakte Begravelses Service døgnet rundt på telefon 70 11 24 07.

Smallegade 38b
2000 Frederiksberg

70 11 24 07

011.jpg

Dødsfald? Kontakt din bedemand i København/Storkøbenhavn

I forbindelse med et dødsfald, kan du døgnet rundt træffe en bedemand i København, der kan hjælpe dig med planlægningen af en begravelse eller bisættelse.

DØDSFALD? KONTAKT DIN BEDEMAND I KØBENHAVN/STORKØBENHAVN

I forbindelse med et dødsfald, kan du træffe en bedemand i København døgnet rundt på telefon 70 11 24 07. Vores bedemænd kan hjælpe dig med planlægningen af en begravelse eller bisættelse efter et dødsfald.

Vores bedemand i København hjælper døgnet rundt, uanset om dødsfaldet er sket på privat bopæl, på plejehjem eller på hospitalet.

Ved dødsfald kan du kontakte vores nærmeste lokale bedemand i København direkte på vores personlige døgnservice på telefon 70 11 24 07. Den vagthavende bedemand kører hele døgnet i hele København. Vi kan derfor altid assistere, hvis der er sket et dødsfald i hjemmet.

Vores lokale bedemandsforretninger på Højdevej 52, 2300 København S og Fælledvej 5, København N står til rådighed, hvis du oplever et dødsfald i København/Storkøbenhavn. Vi kan naturligvis også møde dig på din adresse derhjemme.

Professionel bedemandsservice ved dødsfald i København

Alle vores bedemandsforretninger i København er kvalitetscertificerede (DS EN15017) ved Dansk Standard, hvilket er din garanti for kvalitet og personlig service, når du har brug for hjælp ved et dødsfald.

Bedemanden hos Begravelses Service hjælper dig med planlægningen af selve begravelsen og varetager alle praktiske opgaver i forhold til dødsfald. Herudover har Begravelses Service sin egen afdeling for dødsbobehandling i København, således at du kan få kyndig vejledning og assistance i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente 

 

 

Udover i København, kan du finde flere lokale afdelinger af Begravelses Service på både Frederiksberg, Amager og i Søborg.


Kontakt mig vedr. planlægning af begravelse

 
Carsten Mandalay

Carsten Mandalay

Peter Thomasen

Peter Thomasen